Span House refurb

Span House refurbishment / Friend and Company, 2010

Some beautiful pics on the W* site today, showcasing this stunning interior refurbishment of a mid-century Span House in Black Heath.

The designers, Friend and Company, chose the somewhat unconventional approach of adhering to a simple rule : everything vertical is glass, and everything horizontal is wood. Beautiful results.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s